Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού θα υπάρξει πολύωρη διακοπή ρεύματος αύριο στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Χωρίς ρεύμα για πάνω από 4 ώρες αύριο το πρωί το κέντρο της Καλαμαριάς

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο, 05/04/2019 από τις 8:00 πμ έως τις 12:30μμ σε κεντρικούς δρόμους στην Καλαμαριά.

Η διακοπή γίνεται για λόγους συντήρησης περιλαμβάνει τους δρόμους που βρίσκονται 1) στην περιοχή μεταξύ των οδών ΧΗΛΗΣ – ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ – ΧΑΛΚΗΣ κ.λ.π.
και 2) μεταξύ των οδών ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ – ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ – ΠΑΡΑΝΙΚΑ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ.λ.π.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, «καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομισιόν: Διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Μη ορθή μεταφορά της ευρωπαϊκής οδηγίας στο ελληνικό δίκαιο για την καταπολέμησητης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διαπίστωσε η...
Κομισιόν: Διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Τροχαίο στη Ναύπακτο: «Δεν πρόλαβα να φρενάρω, μάλλον κόλλησε το γκάζι»
Ο ηλικιωμένος άνδρας υποστήριξε ότι κόλλησε το γκάζι στο αυτοκίνητό του και για τον λόγο αυτό προκάλεσε το σοκαριστικό τροχαίο στη Ναύπακτο
Τροχαίο στη Ναύπακτο: «Δεν πρόλαβα να φρενάρω, μάλλον κόλλησε το γκάζι»