Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο φυγόποινους για σωρεία αδικημάτων

Είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, φοροδιαφυγής και υπεξαίρεσης

Σε δύο συλλήψεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν συνολικά 13 καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις ναρκωτικών, φοροδιαφυγής και υπεξαίρεσης, έγιναν χθες από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (11-04-2019) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν οκτώ αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 64 μηνών και 40 ημερών για ασφαλιστικές παραβάσεις και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες 51χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 52 μηνών για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, φοροδιαφυγή και υπεξαίρεση.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έτοιμος» για συνάντηση με Ζελένσκι δήλωσε ο Πούτιν
Αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο του «τελευταίου σταδίου» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Μόσχα και στο Κίεβο
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έτοιμος» για συνάντηση με Ζελένσκι δήλωσε ο Πούτιν
Φλωρίδης για Κωνσταντοπούλου: Υπέβαλε σε 7ετή δικαστικά βασανιστήρια θύματα βιασμού
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποκάλυψε ότι ο βιαστής-πελάτης της κυρίας Κωνσταντοπούλου αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου
Φλωρίδης για Κωνσταντοπούλου: Υπέβαλε σε 7ετή δικαστικά βασανιστήρια θύματα βιασμού