Στην επεισοδιακή σύλληψη ενός… «επαγγελματία» κλέφτη προχώρησε χθες, Μεγάλη Πέμπτη, η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, πρόκειται για 43χρονο Έλληνα, ο οποίος τις τελευταίες 20 ημέρες «χτυπούσε» καταστήματα και γραφεία στο κέντρο, ενώ είναι ήδη καταδικασμένος σε 72 μήνες φυλάκιση για κλοπές. Ο 43χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ: «εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και γραφεία στο κέντρο της πόλης.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (25-04-2019) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, αντιστεκόμενος σθεναρά κατά τη σύλληψή του.
Ειδικότερα, ο 43χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 02-04-2019 έως 25-04-2019, αφαίρεσε από διάφορα καταστήματα – γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης 72 μηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».