Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα με κλειστές λωρίδες στο δρόμο προς Χαλκιδική

Εργασίες συντήρησης ξεκινούν από Δευτέρα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στο τμήμα από Χ.Θ. 26+000 έως Χ.Θ. 40+000 στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, σε διάφορες θέσεις.

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα) είτε αριστερή και μεσαία ή δεξιά και μεσαία, ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης και Νέων Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ανήλικος είχε τραύματα από ξυράφι σε χέρια και πόδια
Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά από καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία ενεργοποίησε τις Αρχές
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ανήλικος είχε τραύματα από ξυράφι σε χέρια και πόδια
Μητσοτάκης για Kids Wallet: Οι γονείς να καταλάβουν πώς σκέφτονται τα παιδιά
Η εισήγηση του πρωθυπουργού στην παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων
Μητσοτάκης για Kids Wallet: Οι γονείς να καταλάβουν πώς σκέφτονται τα παιδιά