Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση στο σύνδεσμο οπαδών του Άρη

Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση στο σύνδεσμο οπαδών του Άρη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Χειροπέδες από την αστυνομία σε 5 νεαρούς – Τι βρέθηκε πάνω τους

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή του Ευόσμου της Θεσσαλονίκης, σχετικά με την επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη στον Εύοσμο και από την οποία τραυματίστηκε ένας άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί της υπηρεσίας αντιμετώπισης αθλητικής βίας, με τη συνδρομή ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, συνέλαβαν πέντε άτομα 22-26 ετών τα οποία νωρίτερα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έριξαν μολότοφ και άλλα αντικείμενα (όπως πέτρες και μπουκάλια) προς το σύνδεσμο των οπαδών του Άρη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στο σημείο.

Οι 5 νεαροί που συνελήφθησαν, και οι οποίοι φορούσαν full face, είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια καθώς και ένα βεγγαλικό και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έργα και σήμερα στον περιφερειακό – Σε ποια σημεία

Πέθανε ο Θεσσαλονικιός σκιτσογράφος, Γιάννης Ιωάννου