Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Παράτησε αλλοδαπούς στην Εγνατία Οδό για να μη συλληφθεί

Θεσσαλονίκη: Παράτησε αλλοδαπούς στην Εγνατία Οδό για να μη συλληφθεί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο κέντρο της πόλης από την αστυνομία

Στη σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (27-05-2019), διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά πέντε (5) παράτυπων μεταναστών με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος, τους οποίους αφού αποβίβασε σε σημείο της Εγνατίας Οδού, εγκατέλειψε και ο ίδιος το όχημα αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία. Αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν επιστάμενες αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν την ίδια ημέρα στο κέντρο της πόλης τον 27χρονο οδηγό.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή του συλληφθέντα δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Διπλή επιχείρηση για απαγωγείς – Πού κρατούσαν τα θύματα

Θεσσαλονίκη: Βραδιές Τέχνης από το ΑΠΘ με «Jaimeo Brown: Transcendence»