Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ζωή κόλαση για 33χρονη σε σπίτι – Την βίαζε και την χτυπούσε

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο 34χρονος συλληφθείς την κατακρατούσε παρά τη θέλησή της

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράνομης κατακράτησης και ασελγών πράξεων σε βάρος 33χρονης αλλοδαπής.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (03-06-2019) 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Προηγήθηκε καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο προαναφερόμενος στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα τέκνα της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της παθούσας, με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων τέκνων της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου υιού της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε