Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Themis Fousias K9: H σχολή εκπαίδευσης σκύλων που αλλάζει τα δεδομένα!

Μεγάλο άνοιγμα της γνωστής σχολής εκπαίδευσης σκύλων από τη Θεσσαλονίκη προς όλη την Ελλάδα

Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη πριν από 14 μήνες ο Θέμης Φούσιας και η σχολή εκπαίδευσης σκύλων Themis FousiasK9, κατακτούν όλη την Ελλάδα ανεβάζοντας το επίπεδο στον τομέα της εκπαίδευσης των καλύτερων μας φίλων!

Η σχολή έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της θέτοντας ισχυρές βάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με την επέκταση της στη Λάρισα όπου ήδη ξεκίνησε και λειτουργεί παράρτημα της σχολής αλλά και με το «άνοιγμα» προς την Αθήνα όπου ξεκινάει αυτές τις μέρες τη λειτουργία του το 2ο παράρτημα!

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της «Themis Fousias K9» κομβικό ρόλο αναμένεται να επιτελέσει η δημιουργία σχολής εκπαιδευτών από το Σεπτέμβριο στην πόλη, με στόχο να ανέβει το επίπεδο των εκπαιδευτών, αλλάζοντας ουσιαστικά τα δεδομένα στον τομέα σε όλη τη χώρα.

«Σκοπός μας είναι η επέκταση σε όλη την Ελλάδα» αναφέρει σχετικά ο Θέμης Φούσιας.

foussias2.jpg

Επαγγελματίας εκπαιδευτής ο ίδιος εδώ και 7 χρόνια, έχει δημιουργήσει μια ομάδα από πλήρως καταρτισμένους συνεργάτες που αγαπούν αυτό που κάνουν και μοιράζονται τους ίδιους στόχους.

Έτσι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μαζί με το Θέμη είναι ακόμα ο Βασίλης Μανώλης και ο Κώστας Γκουγκουλιάνης. Συνεργάτης στη σχολή της Αθήνας είναι ο Βασίλης Κανελόπουλος ενώ το team πλαισιώνουν ακόμη η Χριστίνα Μαυροφρύδη στο τμήμα Marketing, ενώ υπάρχει μόνιμη συνεργασία με τη φωτογράφο και σκηνοθέτη των video από δράσεις της σχολής, Μαριάννα Τρούμπη.

Η σχολή προσφέρει αποκλειστικά κατ' οίκον εκπαίδευση για family dogs, με την οποία εκπαιδεύει στην ουσία τον άνθρωπο και όχι το σκύλο. «Εκπαιδεύουμε τον άνθρωπο να εκπαιδεύσει το σκύλο», λέει χαρακτηριστικά ο Θέμης Φούσιας.

Μέσω της διαδικασίας που ακολουθείται ο άνθρωπος μαθαίνει να επικοινωνεί με το σκύλο σαν οικογένεια, πετυχαίνοντας την αρμονική συμβίωση. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Θέμης δε συμμετέχει ποτέ σε αγώνες και εκθέσεις με τους σκύλους του, αφού όπως λέει τους βλέπει σαν οικογένεια του.

foussias.jpg

Η σχολή έχει πετύχει στο λίγο παραπάνω από ένα χρόνο που λειτουργεί να τραβήξει τα βλέμματα με δράσεις που έκαναν αίσθηση στο πανελλήνιο.

Παράδειγμα «Τα 101 σκυλιά της... παραλίας», όπου πέρυσι τον Οκτώβριο σε συνδιοργάνωση με το TyposThes, για πρώτη και μοναδική φορά, τόσα πολλά σκυλιά βρέθηκαν και περπάτησαν μαζί με τους εκπαιδευτές τους στο ίδιο και τόσο πολυσύχναστο μέρος, δείχνοντας το τι μπορούν να κάνουν, στο μεγαλύτερο ομαδικό μάθημα σκύλων που έγινε ποτέ.

Δείτε τα εντυπωσιακά video από την παραλία της Θεσσαλονίκης:

https://www.facebook.com/watch/?v=1888386307882686

Η Themis Fousias K9 έχει επίσης να επιδείξει πλούσια φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση, όπως με το Get a Tattoo and saveStrays που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τόσο σε Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα, δείχνοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει η σχολή.

Στη Θεσσαλονίκη μόνο πάνω από 300 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και χτυπώντας ένα συμβολικό τατουάζ βοήθησαν όσα αδέσποτα το έχουν ανάγκη! Έτσι την Κυριακή 5 Μαΐου από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ ήταν πολλοί αυτοί που απέκτησαν ένα tattoo συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην κάλυψη των αναγκών Φιλοζωικού Σωματείου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κ. Φούσιας παράσχει τη βοήθεια του σε όποιο έκτακτο περιστατικό προκύψει, ενώ διοργανώνει επίσης δωρεάν σεμινάρια για κουτάβια, βοηθώντας το κατοικίδιο να μπει στη διαδικασία της εκμάθησης από πολύ νωρίς γνωρίζοντας τι είναι σωστό και τι όχι.

Αυτό θα συμβεί και αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου με το 3rd Free Puppy School in Thessaloniki.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό video για τη συμπλήρωση ενός χρόνου με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές για τη Themis FousiasK9 σε αυτό το διάστημα:

https://www.facebook.com/watch/?v=1934124816710800

INFO

Facebook: Themis Fousias K9

Instagram: themisfousias.k9

Επικοινωνία: 6989 967 9999

E-mail: [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία - Σαλαμίνα: Κακοποιούσε και πρώην σύντροφό του ο 71χρονος
Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2013 υπήρξε ακόμη μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία από την τότε σύντροφο του 71χρονου
Γυναικοκτονία - Σαλαμίνα: Κακοποιούσε και πρώην σύντροφό του ο 71χρονος
Πιερρακάκης - Τεκίν: Μνημόνιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση
«Ανταλλάξαμε ιδέες σχετικά με όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και υπογράψαμε συμφωνία συνεργασίας στο πεδίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και...
Πιερρακάκης - Τεκίν: Μνημόνιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση