Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πώς βρέθηκε χθες ο 16χρονος – Περιπέτεια στη θάλασσα

Βρέθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Επανομής

Ανακοίνωση σχετικά με τον εντοπισμό του 16χρονου Γιάννη Κ. ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και αναζητούνταν, εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, το λιμενικό. Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του ανήλικου είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση και εν τέλει εντοπίστηκε στην περιοχή της Επανομής. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες από πολίτη, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης ότι 16χρονος ανήλικος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείτο μέσω του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων (AMBER ALERΤ) από την 03/07/2019, εθεάθη να κολυμπάει μεσημβρινές ώρες χθες, στην παραλία Ποταμός Επανομής Θεσσαλονίκης.

Η κινητοποίηση της οικείας Λιμενικής Αρχής υπήρξε άμεση και για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η συνδρομή της οποίας ζητήθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, ενημερώθηκε από τον εθελοντικό μη κυβερνητικό οργανισμό ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'', ότι ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή Πάλουρια Επανομής, όπου μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ'', όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Τα αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού μετακινήθηκαν για να δώσουν στον Τραμπ στρατιωτικές επιλογές σύμφωνα με δύο πηγές
Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία