Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική: Έρχονται βροχές και χαλάζι – Πότε θα χτυπήσουν

Ισχυρά φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία από το βράδυ της Παρασκευής

Ισχυρά καιρικά φαινόμενα θα «χτυπήσουν» στην Κεντρική Μακεδονία από το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, επηρεάζοντας τόσο τη Θεσσαλονίκη, όσο και τη Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει το meteo «Ταχέως κινούμενη ατμοσφαιρική διαταραχή θα επηρεάσει τον καιρό της Κεντρικής Μακεδονίας με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα.

Βροχές και καταιγίδες που σε πολλές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και χαλαζοπτώσεις, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σύντομου αυτού κύματος κακοκαιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής 16/08 και θα διαρκέσει έως και το μεσημέρι του Σαββάτου 17/08.

Όπως φαίνεται στον χάρτη που ακολουθεί και παρουσιάζει τον ολικό υετό (βροχή/χαλάζι) έως το μεσημέρι τους Σαββάτου 17/08, τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σερρών».

met.png

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία