Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κλοπή σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Η ΔΙΑΣ έπιασε 35χρονο

Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

•             6 άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος αφαίρεσε το τσαντάκι οδηγού αστικού λεωφορείου στη δυτική Θεσσαλονίκη, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

•             4 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 25χρονου ημεδαπού στην περιοχή της Μενεμένης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 2 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 78,7 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων είχε αφαιρεθεί από την κατοχή ανήλικου στην ίδια περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

•             2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι 27χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης για σύσταση συμμορίας και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

•             2 άτομα τα οποία κατείχαν και χρησιμοποίησαν πλαστά δελτία ταυτότητας και διαβατήρια προκειμένου να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αξιωματικός αφαίρεσε 200.000 ευρώ από τα ταμεία της Αστυνομίας
Ο συνήγορος του αστυνομικού δήλωσε πως ο εντολέας του πράγματι προέβη στην υπεξαίρεση, προσθέτοντας ότι ήταν εκείνος που ειδοποίησε τον προϊστάμενό...
Αξιωματικός αφαίρεσε 200.000 ευρώ από τα ταμεία της Αστυνομίας