Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έφτασε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έχει συνάντηση με το ΔΣ της Έκθεσης και το ΔΣ των εργαζομένων

Της Μαρίας Κουζούφη

Λίγο μετά τις 10:10 σήμερα (7/9) έφτασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ όπου αυτήν την ώρα έχει συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΘ με το ΔΣ της Έκθεσης και το ΔΣ των εργαζομένων. Το παρών δίνουν ο υπουργός Ανάπτυξης Και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς επίσης βουλευτές της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη κ.α.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, η οποία άνοιξε σήμερα τις πύλες της και θα διαρκέσει έως 15 Σεπτεμβρίου.

Στη ΔΕΘ βρίσκονται ακόμη η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου και  ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος τον οποίο χαιρέτησε προσερχόμενος ο κ. Μητσοτάκης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση σε ξενοδοχείο της πόλης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. Στις 13:20 πρόκειται, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 20:00 θα μιλήσει στο Βελλίδειο, ενώ την Κυριακή στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χθες το απόγευμα.

Δείτε το video και τις φωτογραφίες του typosthes.gr:

 

mitsotakis-deth-2.jpg

 

mitsotakis-deth-1.jpg

 

mitsotakis-deth-4.jpg

 

mitsotakis-deth-3.jpg

 

mitsotakis_1.png

 

mitsotakis_2.png

 

mitsotakis_3.png

 

mitsotakis_4.png

 

mitsotakis_5.png

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ