Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν και χτύπησαν με πέτρα στο κεφάλι έναν 20χρονο

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν και χτύπησαν με πέτρα στο κεφάλι έναν 20χρονο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ανακοίνωση του λιμενικού για το αιματηρό επεισόδιο με τη συμπλοκή νεαρών χθες το βράδυ στο λιμάνι

Ανακοίνωση σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, το βράδυ με τη συμπλοκή ομάδων νεαρών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το λιμενικό. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί ένας 20χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από πέτρα στο κεφάλι και από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Τραυματίστηκε, βραδινές ώρες χθες, 20χρονος αλλοδαπός στην προβλήτα Α΄ του λιμένα Θεσσαλονίκης μετά από συμπλοκή δύο (02) ομάδων νεαρών ατόμων διάφορων εθνικοτήτων.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος είχε τραυματιστεί από πέτρα στο κεφάλι και από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη, ενώ τα εμπλεκόμενα άτομα είχαν τραπεί σε φυγή.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και ο αλλοδαπός διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ολλανδία: Αστυνομικός σκότωσε τα 2 παιδιά του και έβαλε τέλος στη ζωή του

Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 5 περιοχές της Θεσσαλονίκης