Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Σκούπα» με 18 συλλήψεις χθες στην πόλη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για διάφορα αδικήματα στο κέντρο και άλλες περιοχές της πόλης

Συνολικά 18 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, για διάφορα αδικήματα. Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

• Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  πρωινές ώρες χθες (09-09-2019), στην περιοχή του Κορδελιού δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 47 ετών, διότι αφαίρεσαν με τη χρήση βίας μία αλυσίδα από το λαιμό γυναίκας.

• Συνελήφθησαν χθες (09-09-2019) στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Τούμπας 21χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχαν και διέθεταν σε διερχόμενους πολίτες λαθραία καπνικά προϊόντα.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 426 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

• Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνολικά πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

• Συνελήφθησαν χθες (09-09-2019) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνολικά εννέα άτομα, τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βόμβα» Τέλη Μυστακίδη: Φέρνει στον ΠΑΟΚ τον Τσέντι Όσμαν – Το μυθικό συμβόλαιο
Ο ΠΑΟΚ έκανε το κόλπο γκρόσο, έστρωσε εκατομμύρια στα πόδια του Τζέντι Όσμαν, πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό στον Παναθηναϊκό και έκανε δικό του τον...
«Βόμβα» Τέλη Μυστακίδη: Φέρνει στον ΠΑΟΚ τον Τσέντι Όσμαν – Το μυθικό συμβόλαιο
Εκπληκτικός Τεντόγλου: Πέταξε στα 8,52μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο
Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποιεί εκπληκτικό αγώνα στο Diamond League του Μονακό, καθώς, λίγη ώρα μετά το άλμα στα 8,48μ., «πέταξε» στα 8,52μ.
Εκπληκτικός Τεντόγλου: Πέταξε στα 8,52μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο