Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έργα για 2 + 3 μέρες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης

Έργα για 2 + 3 μέρες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εργασίες συντήρησης θα γίνουν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 28η επαρχιακή oδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων επί της 28ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής, από την έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου (διασταύρωση για το παιδικό χωριό SOS) έως τη διασταύρωση για Ν. Μηχανιώνα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χαλκιδική: «Λίφτινγκ» στο νηπιαγωγείο Αγίου Παύλου (ΦΩΤΟ)

Πώς θα γιορτάσει η Θεσσαλονίκη την απελευθέρωση από τους Γερμανούς