Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Τσακίρη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Eξετάστηκαν οι δυνατότητες δημιουργίας βάσης του ΕΚΑΒ στο Ωραιόκαστρο

Τον νέο πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες δημιουργίας βάσης του ΕΚΑΒ στο Ωραιόκαστρο.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, όπως δεσμεύτηκαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου θα ακολουθήσει νέος κύκλος επαφών προς αυτή την κατεύθυνση.

Εξάλλου, τόσο ο κ. Παπαευσταθίου όσο και ο κ. Τσακίρης υπογράμμισαν ότι είναι απολύτως αναγκαία η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη στον τομέα της υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να μην γίνει η αυριανή ψηφοφορία ανά πρόσωπο και αδίκημα»
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»
Είμαστε και εμείς θύματα αυτού του καθεστώτος. Αυτό το καθεστώς των μουλάδων έχει φέρει τον θάνατο και την καταστροφή στον κόσμο
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»