Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Αναβαθμίζεται το λιμάνι – Επένδυση με νέο γερανό

Θεσσαλονίκη: Αναβαθμίζεται το λιμάνι – Επένδυση με νέο γερανό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Απόκτηση του νέου αυτοκινούμενου γερανού από τον ΟΛΘ

Η ΟΛΘ ΑΕ εκτελώντας με συνέπεια και εντός χρονοδιαγράμματος το Επενδυτικό της Πρόγραμμα, προχώρησε στην αγορά ενός αυτοκινούμενου γερανού (Mobile Harbour Crane) μέγιστης ανυψωτικής ικανότητας 144 τόνων από την εταιρεία Liebherr.

Η απόκτηση του νέου αυτοκινούμενου γερανού, ύψους 3.986.000,00€ (πλέον ΦΠΑ), είναι μέρος του Προγράμματος Υποχρεωτικών Επενδύσεων. Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε, ο γερανός αναμένεται να παραδοθεί σε πλήρη λειτουργική ετοιμότητα σε 5 μήνες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αύξηση της παραγωγικότητας, τόσο στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (Σ.ΕΜΠΟ) όσο και στο Σταθμό Συμβατικού Φορτίου.

Η αναβάθμιση του εξοπλισμού της ΟΛΘ ΑΕ έχει ως στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου εξυπηρέτησης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στρατηγικό και πρωταρχικό στόχο της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Νοέμβρη έρχεται το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: 5 δωρεάν ταινίες στο 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου!