Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Γερανός σήκωσε ΙΧ αυτοκίνητα στην Καλαμαριά – Σε ποιες οδούς

Θεσσαλονίκη: Γερανός σήκωσε ΙΧ αυτοκίνητα στην Καλαμαριά – Σε ποιες οδούς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί από την τροχαία και το δήμο Καλαμαριάς

Επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί από την τροχαία και το δήμο Καλαμαριάς στον οδικό άξονα της Εθνικής Αντιστάσεως. Είχαν προηγηθεί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανάλογες επεμβάσεις το προηγούμενο διάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με στόχο την απελευθέρωση των δρόμων από τα διπλοπαρκαρισμένα.

Γερανοφόρο όχημα «σήκωσε» τα αυτοκίνητα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Αιγαίου αλλά και σε κάθετους οδούς, ενώ κόπηκαν κλήσεις. Απομακρύνθηκαν Ι.Χ. που είχαν σταθμεύσει στις δύο πλευρές του δρόμου, ο οποίος σε ώρες αιχμής «ασφυκτιά», με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Η επιχείρηση στήθηκε παρουσία του διευθυντή τροχαίας, ταξίαρχου Θωμά Γέρμανου και του αντιδημάρχου Οικονομικών, Διοίκησης και Προγραμματισμού του δήμου Καλαμαριάς, Ευάγγελου Τσακμακίδη. Ανάλογες επεμβάσεις θα πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την πόλη, με σκοπό τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Απεργία στη Lufthansa – Ακυρώνονται 1.300 πτήσεις

Θεσσαλονίκη: Ο Θρύλος του Μ. Αλεξάνδρου ζωντανεύει στην 35η Philoxenia