Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα συμμετέχει στις εργασίες του «Thessaloniki Summit 2019»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  μεταβαίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στις εργασίες της διάσκεψης «Thessaloniki Summit 2019», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος.

Στις 15:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΒΕ για την παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Στο περιθώριο του «Thessaloniki Summit 2019», ο πρωθυπουργός, θα έχει διμερείς συναντήσεις στις 18:30 με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ και στις 19:30 με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Στις 20:30, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του 4ου «Thessaloniki Summit».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δήμαρχος Αθηναίων: Δεκτή η παραίτηση Γκαγκάκη

Αλλοίωναν δεδομένα στις ταμειακές με παράνομο λογισμικό