Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζέρβας για Πολυτεχνείο: «Να γιορτάσουμε ειρηνικά»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την γιορτή της 17 Νοέμβρη

Της Λεμονιάς Βασβάνη

 

Μήνυμα για να γιορτάσει η πόλη μας ειρηνικά την  επέτειο του Πολυτεχνείου έστειλε προ ολίγου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Όλοι τιμούμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, και θυμόμαστε εκείνες τις μέρες που η νεολαία είχε δείξει το δρόμο της απέναντι στο καθεστώς της εποχής. Ωστόσο πολλά χρόνια μετά νομίζω ότι πρέπει να γιορτάζουμε ειρηνικά και η πόλη δεν πρέπει να χάσει με τίποτα τη λειτουργία της και την κανονικότητα της», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας στο πλαίσιο της άσκησης ετοιμότητας του δήμου ενόψει χειμώνα.

Και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά ο δήμος και οι άνθρωποι που φροντίζουν για την καθαριότητα την ασφάλεια και την ευταξία. Είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Στηριζόμαστε από τη μια πλευρά στην καλή συμπεριφορά των διαδηλωτών αλλά και στην καλή δουλειά της αστυνομίας. Ο δήμος δεν θα αφήσει την πόλη αβοήθητη και πληγωμένη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχω κάνει σουβλατζής και την ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά, είπε ο τραγουδιστής
Λευτέρης Πανταζής: Ετοιμάζω σουβλατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Ο κόσμος θα είναι ουρές (ΒΙΝΤΕΟ)