Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πρωινή γυμναστική στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με πρωινή γυμναστική ξεκίνησε τη μέρα του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός

Μπορεί το πρόγραμμα του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη να ήταν γεμάτο, ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει και την πρωινή του γυμναστική πριν ξεκινήσει τις συναντήσεις και την περιοδεία του σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα νωρίς σήμερα το πρωί και πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα των περιοδειών του στη Χαλυβουργική και την Ημαθία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε για γυμναστική στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Hyatt όπου και διέμεινε.

Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός διακρίνεται με πετσέτα, ακουστικά και καλή διάθεση σε διάλειμμα της γυμναστικής του.

mitsotakis-gym.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συντάξεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα πληρωμής των συντάξεων Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2026 - Οι καταβολές θα γίνουν σε δύο ημερομηνίες κάθε μήνα
Συντάξεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι