Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Έλενας Ράπτη (ΦΩΤΟ)

Μπογιές και συνθήματα στα γραφεία της Έλενας Ράπτη

Στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων μπήκε το πολιτικό γραφείο της βουλευτού της ΝΔ, Ελενας Ράπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο γραφείο, ενώ έγραψαν και συνθήματα στην είσοδο του γραφείου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καμάρας στο κέντρο της πόλης. Οι συνεργάτες της προσερχόμενοι σήμερα το πρωί στο γραφείο αντιλήφθηκαν την επίθεση και ειδοποίησαν αμέσως τις αστυνομικές Αρχές για το περιστατικό.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού, το γραφείο Τύπου τη ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «τραμπούκους», αλλά και στο ότι «η ανομία θα αντιμετωπισθεί».

Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ έχει ως εξής: «Αλλη μια φορά επέλεξαν οι τραμπούκοι να επιτεθούν κατά γραφείου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ας μην κάνουν τον κόπο. Κανείς δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν κάνει πίσω. Η ανομία θα αντιμετωπισθεί».

rapti1_copy.jpg
rapti2_copy.jpg
rapti3.jpg

Πηγή φωτογραφιών: parapolitika 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη
Ο 52χρονος φέρεται να έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε μια επιχείρηση δολιοφθοράς και συγκεκριμένα εμπρησμού στόχου σε βαλκανική χώρα
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη