Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή το πρόγραμμα REACT

Έντονες αντιδράσεις στην τοποθέτηση Νασιούλα

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης την Δευτέρα, κατά τη συζήτηση θέματος το οποίο αφορούσε τη συνέχιση υλοποίησης του προγράµµατος REACT (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki) του ∆ήµου Θεσσαλονίκης µε χρηµατοδότηση από την Ύπατη Αρµοστεία του ΟΗΕ για το 2020.

Η τοποθέτηση του κ. Ιωάννη Νασιούλα επικεφαλής της παράταξης "Νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη" για το θέμα προκάλεσε αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ο κ. Νασιούλας μίλησε για "λαθρομετανάστες", ενώ ζήτημα τέθηκε και για το χρόνο που μίλησε συνολικά. Αντιδράσεις υπήρξαν από τις κυρίες Πασχαλίδου, Χρυσίδου και Καλφακάκου, ενώ αντέδρασαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ινδία – Πακιστάν: Πόσο πιθανός είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στα 2 πυρηνικά κράτη
‘Εντονη ανησυχία για μια ολομέτωπη σύρραξη πυροδοτεί το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ των δύο πυρηνικών δυνάμεων
Ινδία – Πακιστάν: Πόσο πιθανός είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στα 2 πυρηνικά κράτη
Θεσσαλονίκη: Μέλη των ΚΑΠΗ υιοθετούν πάρκο – Θα φυτέψουν 400 λουλούδια
Στόχος είναι μέσα στον επόμενο χρόνο κάθε ΚΑΠΗ του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου να υιοθετήσει και να φροντίζει ένα πάρκο της περιοχής
Θεσσαλονίκη: Μέλη των ΚΑΠΗ υιοθετούν πάρκο – Θα φυτέψουν 400 λουλούδια