Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση της διοίκησης του ΟΣΕΘ με Καράογλου και Αντωνίου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο επίκεντρο η σύμβαση μεταξύ ΟΣΕΘ και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Εθιμοτυπική, ενημερωτική αλλά και ουσιαστική ήταν η σημερινή συνάντηση του προέδρου του ΟΣΕΘ, Γιάννη Καλογερούδη και του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού, Γιάννη Τόσκα με τον υφυπουργό Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας–Θράκης) Θεόδωρο Καράογλου, καθώς και την επικεφαλής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Το κύριο θέμα της συζήτησης - όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΣΕΘ -ήταν η τρέχουσα διαδικασία και οι αποφάσεις του Δ.Σ. του ΟΣΕΘ για την κατάρτιση και τελική υποβολή στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών της σύμβασης μεταξύ ΟΣΕΘ και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την άμεση ενίσχυση της εξυπηρέτησης του πολίτη από την αστική συγκοινωνία.

Ο ΟΑΣΘ παραμένει βασικός πάροχος της συγκοινωνίας, ωστόσο, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αναλαμβάνουν (μαζί με τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς) την εκτέλεση ουσιαστικού έργου εξυπηρέτησης 31 γραμμών συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, προστίθεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»