Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διακινητές «φόρτωναν» σε κοντέινερ 11 αλλοδαπούς

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθησαν δύο άτομα από την αστυνομία σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στα Διαβατά

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης έπειτα από σχετική έρευνα. Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 39 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για τον άνθρωπο, εγκληματική οργάνωση, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (30-12-2019), αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν όχημα εμφανώς έμφορτο με άτομα, με οδηγό τον 39χρονο, το οποίο αποβίβασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή των Διαβατών, 11 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, όπου τους παρέλαβε ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργός του, προκειμένου να τους οδηγήσει σε κοντέινερ. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα μεταφοράς έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους στα Γιαννιτσά την ώρα που διάβαζαν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του