Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο με εκτροπή ΙΧ και 14 τραυματίες έξω από τη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνολικά 14 πρόσφυγες είχαν στοιβαχτεί σε ΙΧ αυτοκίνητο

Τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε πρόσφυγες έγινε τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα έγινε στις 2 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος της Ασπροβάλτας, όταν ένα ΙΧ στο οποίο είχαν στοιβαχτεί συνολικά 14 πρόσφυγες, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τα 14 άτομα που επέβαιναν σε αυτό και τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο διακινητής εγκατέλειψε το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία και αναζητείται, αν και εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο διακινητής να είναι ανάμεσα στα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

* Φωτογραφία αρχείου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διχάζουν οι «Ολυμπιακοί Αγώνες για ντοπαρισμένους» - Το παγκόσμιο ρεκόρ από Έλληνα
Ο Έλληνας κολυμβητής Κρίστιαν Γκολομέεβ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 μέτρα ελεύθερο σε ανοιχτή πισίνα στους αμφιλεγόμενους αγώνες
Διχάζουν οι «Ολυμπιακοί Αγώνες για ντοπαρισμένους» - Το παγκόσμιο ρεκόρ από Έλληνα