Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρηματοδοτούνται έργα σε σχολεία στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Χρηματοδοτούνται έργα σε σχολεία στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οριστική απόφαση χρηματοδότησης έργων Σχολικής Στέγης από την ΚτΥπ στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Η προσήλωση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης στην επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης είναι αμείωτη. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.

Σε συνέχεια των ενεργειών του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και του αρμόδιου υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε στις 23/1/2020, συνάντηση μεταξύ του νέου προέδρου της ΚΤΥΠ Α.Ε Τιμολέοντος Κατσίπου, του Διευθύνοντος Συμβούλου Αθανάσιου Γιάνναρη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Εφραίμ Κυριζίδη και του τεχνικού συμβούλου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Μήτρου.

Χθες, στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκπόνησης μελετών για κατασκευή σχολικών διδακτηρίων τα οποία θα υλοποιηθούν κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021 – 2027, η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε, αποφάσισε να εντάξει τα κάτωθι έξι σχολικά συγκροτήματα που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα εννιά σχολεία :

  • 76ο 3/θ και 99ο 2/θ ολοήμερα Νηπιαγωγεία Θεσσαλονίκης
  • 1ο και 2ο 2/θ Νηπιαγωγεία Τριανδρίας
  • Γυμνάσιο και Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης
  • Σε ό,τι αφορά στα διδακτήρια 32ο Λύκειο, το 8ο 6/θ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, μετά την εκπόνηση των μελετών από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και πριν την έγκρισή τους, θα αποσταλούν στην Κτιριακές Υποδομές Α.Ε για τυχόν συμπληρώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Super League: Ποιος ορίστηκε να «σφυρίξει» το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Κοροναϊός: Έκτακτα μέτρα από αεροπορικές – Συναγερμός στη Γερμανία