Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος «ρήμαξαν» σε λίγες ώρες 3 καταστήματα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος «ρήμαξαν» σε λίγες ώρες 3 καταστήματα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Άμεση επέμβαση της αστυνομίας και σύλληψη μετά από καταδίωξη

Συνελήφθησαν έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 34, 14 (πατέρας και γιος) και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, απείθειας και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-02-2020), οι συλληφθέντες διέρρηξαν τρία (3) καταστήματα σε Σταυρούπολη και Αμπελόκηπους, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως και ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κατά τον εντοπισμό τους από τους αστυνομικούς ανέπτυξαν ταχύτητα και δε συμμορφώνονταν σε σχετικά σήματά τους.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί – σκεπάρνι, ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων, ένα κατσαβίδι, ένα κλειδί αυτοκινήτου (πασπαρτού), το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ περίπου και διάφορα άλλα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα αφαιρεθέντα από τα προαναφερόμενα καταστήματα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έτοιμα τα πρώτα νέα 40 λεωφορεία των ΚΤΕΛ

ΚΙΝΑΛ: Αποσυμφόρηση τώρα στα νησιά