Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Καμπάνια για αύξηση της συμμετοχής στη βιώσιμη κινητικότητα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με καινοτόμα μέσα και εργαλεία μέσα από το έργο e-smartec στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στην εύρεση και διάδοση καινοτόμων μέσων και εργαλείων για την αύξηση της συμμετοχής του κοινού στη διαμόρφωση των σχεδίων βιώσιμης κινητικότητας στοχεύει το έργο e-smartec μέσω της ανταλλαγής εμπειριών των έξι περιοχών της Ευρώπης που συμμετέχουν: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Ελλάδα), Περιφέρεια Lazio-πόλη της Ρώμης (Ιταλία), Μπρατισλάβα (Σλοβακία), Περιφέρεια Limburg (Ολλανδία) και Δήμος Venlo (Γερμανία).

Οι εννέα εταίροι του έργου "e-smartec", που εκπροσωπούν δημόσιους φορείς, και ερευνητικά κέντρα, επιχειρούν να ανιχνεύσουν βέλτιστες πρακτικές από τον χώρο του marketing που έχουν χρησιμοποιηθεί στην εμπλοκή πραγματικών χρηστών – αποδεκτών μέτρων που προκύπτουν από την διαδικασία λήψης αποφάσεων σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων (π.χ. σχέδια κινητικότητας, ανακύκλωση, βιωσιμότητα, τουρισμός, εκπαίδευση).

Το 1ο ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος e-smartec είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο: https://conta.cc/2SCqPvA. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή και να λαμβάνουν νέα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις του έργου.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρήτη: Αυξημένες μεταναστευτικές ροές – 242 αφίξεις μέσα σε λίγες ώρες
Σε 5 διαφορετικές επιχειρήσεις στα νότια της Κρήτης εντοπίστηκαν και διασώθηκαν περισσότεροι από 240 πρόσφυγες και μετανάστες
Κρήτη: Αυξημένες μεταναστευτικές ροές – 242 αφίξεις μέσα σε λίγες ώρες
Νέο διάβημα της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη
Ρηματική διακοίνωση υπέβαλε στις 30 Μαρτίου 2026 η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο Γραφείο του ΟΗΕ, για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη
Νέο διάβημα της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη
Θεσσαλονίκη: Αποκρουστική εικόνα στην παραλία – Γέμισε βλέννα ο Θερμαϊκός (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
Το γνωστό πλαγκτόν κάλυψε ξανά τα νερά της παραλίας της πόλης – Δυσφορία για κατοίκους και επισκέπτες από τη δυσοσμία
Θεσσαλονίκη: Αποκρουστική εικόνα στην παραλία – Γέμισε βλέννα ο Θερμαϊκός (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)