Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ημέρα της Γυναίκας: Γιορτή στην Giulietta Spritzeria στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

H Giulietta γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας μ’ έναν διαφορετικό τρόπο

H Giulietta Spritzeria στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας μ’ έναν διαφορετικό τρόπο, προσκαλώντας σας αυτή την Κυριακή στο κατάστημα για ένα πάρτι με «άξονα» την αγάπη για τις γυναίκες.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: «H Giulietta γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας όλο το μήνα Μάρτιο και μάλιστα μ’ έναν διαφορετικό τρόπο.

Κάθε Κυριακή του Μαρτίου, η Giulietta αποτελεί αφορμή για να γιορτάσουμε τις γυναίκες που ευδοκιμούν στην κοινωνία, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Σύμμαχός τους σε αυτή την εξέλιξη, όλοι οι άνδρες που συμπορεύονται μαζί τους.

Αυτή την Κυριακή 8 Μαρτίου, θα δοκιμάσουμε απολαυστικά spritz cocktails, θα συζητήσουμε και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη μας για τις γυναίκες.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και θα ακολουθήσουν εκπλήξεις και δώρα προς όλες τις γυναίκες.

Κυριακή 8 Μαρτίου | 4 μ.

Spritz cocktails – Chit Chat – Surprises

Giulietta Spritzeria | Π.Πατρών 33 | 2310242220».

 

FACEBOOK : https://www.facebook.com/giuliettaspritzeria/

ΙNSTAGRAM : https://www.instagram.com/giuliettaspritzeria/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η όπερα του Πουτσίνι αποτελεί την κεντρική παραγωγή του αγαπημένου θεσμού - Τι αναφέρουν οι συντελεστές
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου