Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έληξε ο «συναγερμός» μετά την εξέταση του χώρου από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά

Φάρσα αποδείχτηκαν τα τηλεφωνήματα που προειδοποιούσαν για εκρηκτικούς μηχανισμούς στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά δεν διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο και λίγο μετά τις 12:30 μ.μ. έληξε ο «συναγερμός».

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί είχε ζητηθεί η προληπτική εκκένωση του κτιρίου, όπως και έγινε. Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του ιστότοπου «zougla.gr», με τα οποία άγνωστος προειδοποιούσε για εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι επρόκειτο να ενεργοποιηθούν στις 10:00 και στις 12:00.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή