Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Βοήθεια σε τραυματίες τροχαίου από οδηγούς ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ)

Οδηγοί του ΟΑΣΘ βοήθησαν τους τραυματίες από την καραμπόλα στον Περιφερειακό σήμερα το πρωί

Τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα μεταξύ 3 οχημάτων σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου, το πρωί στην οδό Κατσιμίδη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα συνέβη δίπλα στο τερματικό σταθμό λεωφορείων της Τριανδρίας και όπως αναφέρει το Think Simple, oδηγοί του ΟΑΣΘ έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τα θύματα του ατυχήματος αλλά και να μαζέψουν κομμάτια από τα αυτοκίνητα ώστε να ελευθερωθεί μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Think Simple:

Υπενθυμίζεται πως όπως ανέφερε το TyposThes νωρίτερα για το τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 στην οδό Κατσιμίδη στην κατεύθυνση προς τον περιφερειακό, όταν 3 ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ από το ατύχημα τραυματίστηκαν 3 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έχοντας διάφορες κακώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: «Δικαιολογημένες κάποιες επιφυλάξεις»
Πότε είπε ότι θα παραδοθεί το Fly Over – «Με το μετρό και την επέκταση στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα»
Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: «Δικαιολογημένες κάποιες επιφυλάξεις»
Κρατούμενοι οι γονείς που άφησαν το μωρό τους να κλαίει σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Κρατούνται από χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας, στη Βάρδα Ηλείας - Στο νοσοκομείο του Πύργου τα 4 παιδιά τους
Κρατούμενοι οι γονείς που άφησαν το μωρό τους να κλαίει σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Έρχεται καλούπι 30 μέτρων για το Fly Over - Κατασκευάζεται στην Κίνα
Θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες από Σεπτέμβριο είπε ο Νίκος Ταχιάος – «Καμία καθυστέρηση για το Μετρό προς Καλαμαριά»
Θεσσαλονίκη: Έρχεται καλούπι 30 μέτρων για το Fly Over - Κατασκευάζεται στην Κίνα