Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Οι πρώτες κάρτες εισόδου σε σούπερ – μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε πλήρη εφαρμογή τα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας

Π.Τ.

Σε πλήρη εφαρμογή τίθενται από σήμερα Δευτέρα (16/3) τα νέα μέτρα προστασίας του κοινού και των εργαζομένων στα σούπερ – μάρκετ στη Θεσσαλονίκη. Ήδη από το πρωί, όλοι οι εργαζόμενοι φορούν μάσκες και γάντια, ενώ οι καταναλωτές κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους, όπως τους ενημερώνουν οι εργαζόμενοι κατά την είσοδό τους στο εκάστοτε κατάστημα.

Ήδη μεγάλο σούπερ μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη έχει εξοπλιστεί με κάρτες εισόδου, όπως αυτές που παρουσίασε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Σημειώνεται πως όλα τα σούπερ – μάρκετ έχουν ανακοινώσεις κατά την είσοδο για τα νέα μέτρα που οφείλουμε όλοι να τηρούμε, ενώ υπάρχουν και αντισηπτικά για να χρησιμοποιούν οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι.

Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί Δευτέρας, η κίνηση στα σούπερ – μάρκετ είναι φυσιολογική, χωρίς εικόνες πανικού, καθώς έχουν υπάρξει επανειλημμένες διαβεβαιώσεις προς τους καταναλωτές πως υπάρχει απόλυτη επάρκεια προϊόντων και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για εξάντλησή τους.

super-5.jpg
super-1.jpg
super-2.jpg
super-3.jpg
super-4.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς