Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη - Κορωνοϊός: Ουρές έξω από τράπεζες για τις συντάξεις

Συνταξιούχοι βρέθηκαν από το πρωί στα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου

Ουρές σχηματίζονται από το πρωί έξω από τα υποκαταστήματα τραπεζών στη Θεσσαλονίκη από πολίτες που επιθυμούν να λάβουν συντάξεις ή να τακτοποιήσουν οφειλές. Σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορονοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος.

Συνταξιούχοι βρέθηκαν από το πρωί στα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου αλλά και νεότεροι που θέλησαν να εξυπηρετήσουν τους γονείς τους.

Δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν συστάσεις στους συγκεντρωθέντες να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, με τους πολίτες -όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι- να συμμορφώνονται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eπιτέθηκαν με τσεκούρι σε ντελιβερά στα Χανιά - Στη φυλακή δύο άντρες
Ο διανομέας κατάφερε με έναν ελιγμό να αποφύγει το χτύπημα με το τσεκούρι το οποίο όμως «βρήκε» στην μπαγκαζιέρα του δικύκλου
Eπιτέθηκαν με τσεκούρι σε ντελιβερά στα Χανιά - Στη φυλακή δύο άντρες