Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Το θερμόμετρο στους 25, αλλά… «Μένουμε Σπίτι»!

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Το θερμόμετρο στους 25, αλλά… «Μένουμε Σπίτι»!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η πρόγνωση του meteo για σήμερα Μεγάλο Σάββατο

Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις που στα βόρεια και στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 7 από 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου από 8 έως 22 και στην Κρήτη από 8 έως 24.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας από νοτιοδυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Το MOMus ετοίμασε τετράδια αυτόνομης εκπαιδευτικής δράσης

Κορωνοϊός: Πονοκέφαλος μετά από 6 καλές μέρες – Πού «κρυφοκοιτάμε»