Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου ΕΛΑΣ - Δημοτικής Αστυνομίας

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τα εγκαίνια του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου της ΕΛ.ΑΣ και του Δήμου Θεσσαλονίκης και η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 10.00, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, στην οδό Μοναστηρίου 93 Β,  στις 10.00.

Το κέντρο λειτουργεί πιλοτικά στον τρίτο όροφο της οδού Μοναστηρίου 93 Β, εντός τον κτηρίου της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο κ. Ζέρβας, την ιδέα για το Συντονιστικό Κέντρο ΕΛ.ΑΣ. - Δημοτικής Αστυνομίας είχε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Η λειτουργία του σαφώς δεν υποκαθιστά το έργο της ΕΛ.ΑΣ. όμως θα δρα συμπληρωματικά, βοηθητικά προς τις ανάγκες που υπάρχουν σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έκτακτη διακοπή νερού στην Καλαμαριά

Δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη