Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Δήμος Παύλου Μελά τιμά τα 101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Την Τρίτη 19 Μαΐου

Ο Δήμος Παύλου Μελά αποτίει φόρο τιμής στις 353.000 ψυχές – θύματα του τουρκικού εθνικισμού, την Τρίτη 19 Μαΐου, ημέρα Μνήμης για τον ξεριζωμό των Ποντίων από τη γη τους.

-ΩΡΑ 12.00, Άγαλμα του Ποντίου αγωνιστή στη Σταυρούπολη. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο και τους 3 συλλόγους Αλέξανδρος Υψηλάντης Ηλιούπολης, Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης, Ένωση Ποντίων Πολίχνης σε μια συμβολική τελετή με την παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

-ΩΡΑ 21.00, Τηλεοπτική προβολή από την ΕΡΤ 3 της παράστασης λόγου, ήχου και εικόνων «ΔΕΗΣΗ ΠΟΝΤΟΥ», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στη Μονή Λαζαριστών της Σταυρούπολης, σε μια έμπνευση του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη και συνδιοργάνωση του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ - Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - (Ο.Τ.Θ.).

deisi_1_exofilo.jpg

Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε από την ΕΡΤ3.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Απειλή το φλοιοφάγο έντομο για το Σέιχ Σου - Έκκληση για άμεση δράση
Οι προτάσεις του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών για να μην επέλθει και φέτος καταστροφή εξαιτίας του φλοιοφάγου εντόμου
Θεσσαλονίκη: Απειλή το φλοιοφάγο έντομο για το Σέιχ Σου - Έκκληση για άμεση δράση
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία