Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μίλησε η 10χρονη: Ποιο ήταν το 3ο άτομο στην αρπαγή στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έδωσε περιγραφή του τρίτου ατόμου στους αστυνομμικούς

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η 10χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει. “Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο”, ανέφερε η κατηγορούμενη.

Η ίδια υποστήριξε επίσης πως “τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγος μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ στο site “…”. Στο site αυτό μπαίνεις με ψευδώνυμο, γίνεται η γνωριμία και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά. Έπαιρνα 150 ευρώ την ώρα. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε ένα πιο πλήρες πρόγραμμα και έπαιρνα 300 ευρώ την ώρα. Τα χρήματα τα έπαιρνα μετρητά. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω μου ήταν από το τελευταίο διάστημα που δούλευα και τα κρατούσα εγώ”.

Από τα λεγόμενα της, προκύπτει πως η 33χρονη είχε πολύ καλή γνώση του ίντερνετ και πλέον οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη να έκανε live μετάδοση με το κοριτσάκι, σε μέλη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

«Η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας»

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής Μαρκέλας, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.

Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα.

Πηγή: STAR, newsit.gr, protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: 84χρονος έφτιαξε τσιμεντένιο φράγμα στον Αξιό Ποταμό - Για να ποτίζει χωράφια
Συνελήφθη από την Αστυνομία – Γίνονταν εργασίες εκβάθυνσης και κατασκευής αναχώματος σε όλο το πλάτος της κοίτης
Θεσσαλονίκη: 84χρονος έφτιαξε τσιμεντένιο φράγμα στον Αξιό Ποταμό - Για να ποτίζει χωράφια
Συναγερμός στην Ακρόπολη: Άνδρας μαχαίρωσε δύο Ελληνοαμερικανούς τουρίστες
Συναγερμός σήμανε στη νότια είσοδο του αρχαιολογικού χώρου, απέναντι από το Μουσείο Ακρόπολης, μετά από επίθεση με μαχαίρι σε δύο τουρίστες από τις...
Συναγερμός στην Ακρόπολη: Άνδρας μαχαίρωσε δύο Ελληνοαμερικανούς τουρίστες