Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επανέναρξη δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Δράμα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από Δευτέρα 29 Ιουνίου

Την επανέναρξη της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών 600Α και 91, στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Δράμα και Δράμα - Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, έκανε γνωστή η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της.
 
Επιπλέον, από το Σάββατο 27 Ιουνίου και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλεται η κυκλοφορία των περιοδικών αμαξοστοιχιών Διακοπτού – Καλαβρύτων, 3334, 3338, 3335 & 3339.
 
Τέλος, από το Σάββατο 27 Ιουνίου αποκαθίσταται η σιδηροδρομική σύνδεση Πειραιάς – Αθήνα – Κιάτο – Αίγιο και, αντίστροφα, καθώς και Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αίγιο και, αντίστροφα.

Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται σε όλους τους επιβάτες  ότι οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»