Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλοκαιρινές βραδιές με ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

opap-praktoreio
Καλοκαιρινές βραδιές με ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ έχουν «εξοπλιστεί» με τραπεζάκια έξω σε αυλές

Οι αθλητικές αναμετρήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό», καθώς κάποια πρωταθλήματα βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, στη συνέχεια θα διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων για την επόμενη σεζόν!

Την ίδια ώρα, ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στην καθημερινότητά μας, συνθήκες στις οποίες ανταποκρίνονται και τα καταστήματα του ΟΠΑΠ, με τραπεζάκια έξω ώστε να παρακολουθεί ο κόσμος με ασφάλεια τους αγώνες.  Ένα εξ αυτών ξεχωρίζει και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Τρούλιαλη Κυριάκου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Κωνσταντινουπολίτικα της Πυλαίας.  

Το μοντέρνο πρακτορείο του κ. Τρούλιαλη δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να παρακολουθήσουν τις αθλητικές αναμετρήσεις είτε της Super League είτε των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στον καθαρό αέρα της εντυπωσιακής του αυλής, σε ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο, όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει τον καφέ του ή την μπύρα του, προσφέροντας πλέον μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

praktoreio-opap-thessaloniki
praktoreio-opap-thessaloniki

Το κατάστημα έχει ανοίξει από τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ ο κ. Τρούλιαλης έχει ανοίξει δύο ακόμη πρακτορεία, ένα επίσης στην περιοχή της Πυλαίας και ένα στη Νέα Ραιδεστό διαβλέποντας την επιχειρηματική ευκαιρία μέσω των νέων, σύγχρονων καταστημάτων του οργανισμού.

Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από την μετάδοση του κορωνοϊού, το πρακτορείο στην οδό 17ης Νοεμβρίου 30, άνοιξε ξανά μετά την καραντίνα, υποδεχόμενο μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο κόσμο στα 12 τραπέζια που φιλοξενεί στην αυλή του.

praktoreio-opap-thessaloniki

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Στράτος Νησιώτης, υπεύθυνος του καταστήματος, «κάθε ημέρα όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται το πρακτορείο έχοντας την ευκαιρία την ίδια στιγμή να απολαύσει τον καφέ του ή την μπύρα του, να συζητήσει, αλλά και να παρακολουθήσει τους αγώνες. Πάντα με όλα τα μέτρα προστασίας που χρειάζονται και με τις απαραίτητες αποστάσεις χάρη και στο μεγάλο χώρο της αυλής που δίνει αυτή τη δυνατότητα».

praktoreio-opap-thessaloniki

Ο κ. Στράτος Νησιώτης, υπεύθυνος του καταστήματος (αριστερά) με τον κ. Θέμη Μωησιάδη, υπάλληλο του καταστήματος

praktoreio-opap-thessaloniki
praktoreio-opap-thessaloniki
Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο με μηχανή και τραυματία 43χρονο στη Χαλκιδική
halkidiki-trohaio

Κορωνοϊός: 41 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 11 εντοπίστηκαν στα σύνορα