Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΚΤΑΚΤΟ – Θεσσαλονίκη: Κλείνει υπηρεσία στον Εύοσμο λόγω κορωνοϊού

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κλειστή η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID - 19

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID - 19 εργαζομένης στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών, αναστέλλεται μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου η λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών, στο κτίριο της οδού Μαβίλη με Πυθαγόρα στον Εύοσμο.

Εφαρμόζοντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού θα διενεργηθούν διαγνωστικά τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του Τμήματος, καθώς και απολύμανση του χώρου που στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Σημειώνεται πως η προγραμματισμένη για τις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ – Στο ναδίρ οι διελεύσεις πλοίων
Την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπέλυσαν για δέκατη συνεχόμενη νύχτα αεροπορικές επιδρομές κατά στόχων στο Ιράν
Νέες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ – Στο ναδίρ οι διελεύσεις πλοίων