Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναβάθμιση της παρουσίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων στη Θεσσαλονίκη

Αναβάθμιση της παρουσίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας σήμερα στο Διοικητήριο

Μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γεώργιο Καταπόδη, υπέγραψε σήμερα στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου. Στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται αποφασίστηκε η αναβάθμιση της παρουσίας της Αρχής στη Θεσσαλονίκη μέσω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που θα προβλεφθούν για το γραφείο που στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του Διοικητηρίου και την αντίστοιχη αύξηση των οργανικών θέσεων.

   «Με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας σηματοδοτούμε μια νέα εποχή για τη λειτουργία της ΕΑΑΔΗΣΥ και του συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στην περιοχή, το ίδιο και το ενδιαφέρον μας», σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο κ. Καταπόδης.

   Την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας χαιρέτισε και ο κ. Καράογλου, ο οποίος σημείωσε: «Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) συνδράμει στην καλύτερη και αρτιότερη λειτουργία της Πολιτείας στη Βόρεια Ελλάδα. Ενώνουμε δυνάμεις, κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και εργαζόμαστε από κοινού για να κάνουμε πράξη την αποκέντρωση που συνεπάγεται ανάπτυξη, ευημερία και διαφάνεια».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο τραυματίες σε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στην Ιεροπηγή Καστοριάς

Κορωνοϊός: Έρχεται νέο ρεκόρ κρουσμάτων – Αλλάζει «επίπεδο» η Θεσσαλονίκη