Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Το ΑΠΘ ακύρωσε τις εορταστικές εκδηλώσεις για 26 και 27 Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη: Το ΑΠΘ ακύρωσε τις εορταστικές εκδηλώσεις για 26 και 27 Οκτωβρίου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Λόγω των νέων επιδημιολογικών δεδομένων

Την απόφαση να ακυρώσει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Οκτωβρίου 2020 έλαβε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), εκτιμώντας τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ματαιώνεται η εκδήλωση για τον επίσημο εορτασμό της ημέρας του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 108ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του Έπους του '40, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, στις 18.30, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η τελετή αναγόρευσης της κ. Σακελλαροπούλου, σε Επίτιμη Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 αναβάλλεται και θα προγραμματιστεί εκ νέου, όπως και εκδήλωση για τον Ντίνο Χριστιανόπουλο στην Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Μένει ανοιχτό το λιανεμπόριο και στις «κόκκινες» περιοχές

Κορωνοϊός: Συμβουλευτική υποστήριξη σε πολίτες σε Κοζάνη και Καστοριά