Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Κυνηγητό για νεαρούς στη Ν. Παραλία – Το πάρτι στην Λ. Νίκης

Θεσσαλονίκη: Κυνηγητό για νεαρούς στη Ν. Παραλία – Το πάρτι στην Λ. Νίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Βίντεο από το κυνηγητό στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων χθες στη Νέα Παραλία με την προσαγωγή επτά ατόμων, οι οποίοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά 20 άτομα προσπάθησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, να αναρτήσουν πανό για τα Βαρώσια, στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν παραβάσεις των μέτρων που ισχύουν για περιορισμό της μετακίνησης.

Δείτε το βίντεο που καταγράφει το στιγμιότυπο του κυνηγητού, ενώ στο σημείο βρίσκονται και άσχετα με το συμβάν άτομα.

Το… εορταστικό πρόστιμο στη Λ. Νίκης

Ακριβά πλήρωσαν το πάρτι γενεθλίων που έκαναν, αψηφώντας το lockdown, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στη Λεωφόρο Νίκης, στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα, το 100 δέχθηκε κλίση για δυνατή μουσική. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο διαμέρισμα είχαν πάρτι γενεθλίων. Στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους έξι καλεσμένους του, πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Φωτογραφία: Λάμπρος Καζάν

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Προβληματισμός στους «μικρούς» της αγοράς για Black Friday - Cyber Monday

Aντιπροσωπεία βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 στην ΠτΔ