Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εργαζόμενοι Παπανικολάου: Αγανάκτηση για απόσπαση προσωπικού σε ιδιωτική κλινική

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Κυβέρνηση επιτάσσει τα κτίρια των ιδιωτών και οι κλινικάρχες τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ, αναφέρει το Σωματείο

Αγανάκτηση προκαλεί στους εργαζόμενους η απόφαση της Κυβέρνησης να αποσπάσει προσωπικό από τα Νοσοκομεία της πόλης σε ιδιωτική κλινική, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

«Με ανακύκλωση εξουθενωμένου προσωπικού και με την παραπέρα μείωση του, παίζουν με τα όρια της ανθρώπινης επιβίωσής μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το Σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ

Αγανάκτηση προκαλεί στους εργαζόμενους η απόφαση της Κυβέρνησης να αποσπάσει προσωπικό από τα Νοσοκομεία της πόλης σε ιδιωτική κλινική.

Είναι φανερό ότι με αυτή την απόφαση αποδεικνύεται η πλήρης αποτυχία του συστήματος να λειτουργήσει με ασφάλεια για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους.

Δεν τους ενδιαφέρει να ακούσουν επιτέλους την κραυγή αγωνίας του προσωπικού που είναι στην πρώτη γραμμή με ατέλειωτες ημέρες εργασίας χωρίς ξεκούραση και το αίτημα τους για άμεση πρόσληψη προσωπικού έστω και τώρα.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι δεκάδες συνάδελφοι μας που έχουν προσβληθεί από τον ιο, ούτε το ότι έκλεισαν τα τμήματα των άλλων παθήσεων με καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή και την υγεία των συνανθρώπων μας.

Με ανακύκλωση εξουθενωμένου προσωπικού και με την παραπέρα μείωση του, παίζουν με τα όρια της ανθρώπινης επιβίωσής μας.

Τους καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους για αυτό…

Η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών ήταν στα λόγια και τα κέρδη τους και πάλι είναι πιο σημαντικά από τις ανθρώπινες ζωές. Η Κυβέρνηση επιτάσσει τα κτίρια των ιδιωτών και οι κλινικάρχες τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝAIΝΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: 84χρονος έφτιαξε τσιμεντένιο φράγμα στον Αξιό Ποταμό - Για να ποτίζει χωράφια
Συνελήφθη από την Αστυνομία – Γίνονταν εργασίες εκβάθυνσης και κατασκευής αναχώματος σε όλο το πλάτος της κοίτης
Θεσσαλονίκη: 84χρονος έφτιαξε τσιμεντένιο φράγμα στον Αξιό Ποταμό - Για να ποτίζει χωράφια
Συναγερμός στην Ακρόπολη: Άνδρας μαχαίρωσε δύο Ελληνοαμερικανούς τουρίστες
Συναγερμός σήμανε στη νότια είσοδο του αρχαιολογικού χώρου, απέναντι από το Μουσείο Ακρόπολης, μετά από επίθεση με μαχαίρι σε δύο τουρίστες από τις...
Συναγερμός στην Ακρόπολη: Άνδρας μαχαίρωσε δύο Ελληνοαμερικανούς τουρίστες