Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Χειροπέδες σε δυο νεαρούς αλλοδαπούς

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (26-11-2020), συνέλαβαν δύο άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για νεαρούς αλλοδαπούς (οδηγός και συνοδηγός), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας, Απείθεια και Αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν να κινούνται στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, όπου στο ύψος των Λαγκαδικίων, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και αφού κινήθηκαν σε αγροτικό δρόμο, προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί εγκαταλείποντας το όχημα στην ευρύτερη περιοχή Καβαλαρίου.

Άμεσα κινήθηκαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να συλληφθούν, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με θανάσιμη ανατροπή ΙΧ - Ένας νεκρός και 2 τραυματίες
troxaio-nekros

Τα φύλλα πέφτουν πιο νωρίς λόγω της κλιματικής αλλαγής