Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Μίζερες οι απόψεις» κατά του στολισμού για τα Χριστούγεννα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο ζοφερό κλίμα της πανδημίας ο στολισμός της πόλης και της αγοράς με εορταστικό διάκοσμο αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας και χαράς, αναφέρει η ΟΕΕΘ

Nα στολιστεί η Θεσσαλονίκη, ειδικά φέτος, όσο περισσότερο γίνεται και σε όλες τις δημοτικές κοινότητες ώστε να ανέβει η ψυχολογία του κόσμου, ζητά η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζοντας "μίζερες" τις απόψεις όσων αντιτίθενται στην πρόθεση του δήμου Θεσσαλονίκης να στολιστεί η πόλη για τα Χριστούγεννα. 

Ειδικότερα τονίζει τα εξής:

Είναι γνωστό ότι η λειτουργία της αγοράς εξαρτάται από την ψυχολογία των καταναλωτών.

Ειδικότερα, σε μια χρονιά, όπου τα καταστήματα παρέμειναν και παραμένουν κλειστά για περισσότερο από τέσσερις μήνες, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι το κλίμα είναι κάθε άλλο παρά θετικό.

Είναι γεγονός ότι η υγειονομική κρίση συρρίκνωσε ακόμα περισσότερο το εισόδημα επαγγελματιών και εμπόρων, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που επέφεραν τα δύο lockdown.

Από την άλλη, τα Χριστούγεννα, εκτός από γιορτή χαράς, λόγω της έλευσης του Θεανθρώπου, είναι και γιορτή των παιδιών αλλά και της αγοράς.

Στο ζοφερό κλίμα της πανδημίας, λοιπόν, ο στολισμός της πόλης και της αγοράς με εορταστικό διάκοσμο αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας και χαράς.

Πραγματικά, δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τις μίζερες απόψεις όσων αντιτίθενται στην πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης η πόλη να αποκτήσει εορταστικό χρώμα και διάθεση.

Ως Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, ζητούμε, ειδικά φέτος, η πόλη να στολιστεί όσο περισσότερο γίνεται και σε όλες τις δημοτικές κοινότητες ώστε να ανέβει η ψυχολογία του κόσμου.

Η περίοδος των εορτών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ζήσουμε μιας μορφής κανονικότητα, έστω με τα απαραίτητα μέτρα.

Οι πολίτες-καταναλωτές έχουν ανάγκη από όμορφες εικόνες και οικογενειακές στιγμές. Αυτή την ανάγκη ας την αξιοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αισιοδοξίας και προσδοκιών ενόψει της νέας χρονιάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»