Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεύμα για το προσωπικό της ΜΕΘ του «Γεννηματάς» από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων

Γεύμα για το προσωπικό της ΜΕΘ του «Γεννηματάς» από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συμβολική κίνηση αύριο στο προαύλιο του νοσοκομείο

Ένα πλήρες μενού  θα προσφέρει αύριο η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο δίνει καθημερινά τη μάχη για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που έχουν προσβληθεί από τον COVID-19.

Η κίνηση είναι συμβολική και αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού καθώς και έκφραση ευχαριστιών, για το έργο που συντελείται από τους επαγγελματίες της υγείας.

«Το προσωπικό των ΜΕΘ αψηφώντας την κούραση και τους κινδύνους, είναι σε 24ωρη βάση στο πλευρό των ασθενών, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις για να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς. Η Λέσχη μας θα προσφέρει ένα πλήρες μενού σε ιατρούς και νοσηλευτές, εκφράζοντας το ‘ευχαριστώ’ μας αλλά και δείχνοντας ότι είμαστε και εμείς κοντά τους», υπογραμμίζει ο executive chef Δημήτρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Το φαγητό θα ετοιμαστεί από μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Catering Χούτος και θα παραδοθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 13:00, στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» (Εθνικής Αμύνης & Αγίου Δημητρίου).

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ζέρβας: Καταραμένος ο Οκτώβριος για τη Θεσσαλονίκη – Ολέθριο ένα τρίτο κύμα
vroxi-paralia-nikis-thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με στρατιωτικό όχημα στην Κατσιμίδη (ΦΩΤΟ)