Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το πνεύμα των Χριστουγέννων: Γυναίκα στη Θεσσαλονίκη βρήκε και επέστρεψε 15.000 ευρώ

Βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του - Τα χρήματα ήταν της δουλειάς τους

Κ.Κ.

Παράδειγμα αποτελεί γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που παρά τη δύσκολή περίοδο που ζούμε και την δική της προσωπική οικονομική κατάσταση, βρήκε και παρέδωσε στις αρχές τσαντάκι, το οποίο περιείχε το ποσό των 15.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η Ε.Μ. πριν από δύο εβδομάδες κι ενώ επέστρεφε προς το σπίτι της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην περιοχή της Καλαμαριάς, εντόπισε ένα μαύρο τσαντάκι, το οποίο διαπίστωσε πως είχε μέσα 15.000 ευρώ, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο έγγραφο ή στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στον ιδιοκτήτη.

Η μητέρα 3 παιδιών Ε.Μ., παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει, άμεσα αποφάσισε να παραδώσει το τσαντάκι στην Αστυνομία ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που είχε χάσει αυτό το μεγάλο ποσό.

Έτσι τα χρήματα παραδόθηκαν στην Αστυνομία, με τον ιδιοκτήτη να βρίσκεται γρήγορα.

Τις 15.000 ευρώ, είχε χάσει ένας υπάλληλος, με τα χρήματα να του έχουν δοθεί για να αγοράσει εξοπλισμό για την εταιρεία στην οποία εργάζεται, ενώ είχε μάλιστα δηλώσει και ο ίδιος στις αρχές την απώλεια.

Η ακεραιότητα και η τιμιότητα της Ε.Μ. επιβραβεύτηκε από τον τυχερό εργαζόμενο που της έδωσε το ποσό των 550 ευρώ, για να την ευχαριστήσει που βοήθησε να του επιστραφεί το ποσό που είχε χάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ