Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα για 2 εβδομάδες στο δρόμο για Έδεσσα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εργασίες συντήρησης ξεκινούν από σήμερα από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και κοπής χόρτων στην κεντρική νησίδα και στα ερείσματα δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να υλοποιηθούν από σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ